De ce noi?

De ce sa lucrezi cu noi?

Profesionalism

 Apeland la serviciile noastre veti fi consiliati doar de profesionisti in drept. Toti membri echipei sunt avocati membri ai Baroului Bucuresti. Lucrand cu noi veti fi tot timpul in contact cu un avocat si veti fi informat periodic asupra demersurilor efectuate si strategiei adoptate.

b

Experienta

Avocatii din echipa au o vasta experienta in recuperarea creantelor, dar si in apararea intereselor clientilor in alte privinte. Membrii echipei au o vechime in profesie care ajunge pana la 20 de ani. Experienta avocatilor si a echipei asigura alegerea strategiei optime pentru recuperarea creantelor. Echipa de avocati a fost implicata in anii precedenti in recuperari de creante al caror cuantum cumulat se ridica la peste 550 milioane de euro.

b

Eficienta

Experienta noastra vasta anterioara ne permite sa analizam rapid problemele si sa gasim usor cele mai bune solutii folosind documentele standard special concepute pentru fiecare solutie aleasa, sunt reduse la minimum timpii de redactare si instrumentare a fiecare creante.

Costuri reduse

Standardizarea procedurilor de lucru si eficientizarea muncii ne permit oferirea celor mai bune servicii la cele mai scazute costuri, in special pentru cererile cu valoare redusa si a ordonantelor de plata. Chiar si in cazul Actiunilor clasice in pretentii unde numarul termenelor de judecata este necunoscut timpul de solutionare este redus la minimum prin nesolicitarea de amanari pentru motive ce puteau fi anterior anticipate.

Rezultate

Doar in anul 2018 au fost obtinute titluri executorii si puse in executare pretentii in valoare de peste 2,5 milioane de Euro.

Calitate

Calitatea serviciilor oferite este data de pregatirea si experienta avocatilor nostri. Echipa noastra este caracterizata prin dinamism si eficienta, fiecare membru al echipei avand in portofoliu un numar impresionant de dosare si clienti reprezentati cu succes, atat in fata instantelor judecatoresti, cat si in fazele prealabile sesizarii instantelor (concilieri/medieri).
Un serviciu de calitate, inseamna un client multumit. Un client multumit inseamna un avocat fericit!

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0745 835 835,

E-mail: contact@recuperarecreante.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2