Echipa noastra
Valentin Trofin

Valentin Trofin

Avocat

Valentin Trofin este licențiat în Drept (1998) și deține diploma de Master în Arbitraj Comercial Internațional (2014), ambele obținute la Facultatea de Drept a Universității din București. De asemenea, acesta deține Diploma în Arbitraj Comercial Internațional din partea Chartered Institute of Arbitrators (2014). Valentin Trofin este doctorand la Școala Doctorală a Universității Titu Maiorescu.

Valentin Trofin este inscris în Baroul București (1999), Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (2003) și Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență (2010). De asemenea, acesta este membru al International Bar Association (Asociația Barourilor Internaționale), Society of Construction Law (Regatul Unit), Asociației Române de Dreptul Construcțiilor (Romanian Society of Construction Law) și membru fondator și Trezorier al Rețelei de Arbitraj București (Bucharest Arbitration Network).

Pregatirea sa profesionala continuă în domeniul dreptului include participarea la cursuri de formare, seminarii și conferințe legate de contracte FIDIC, inclusiv YPMTP 2012 și Arbitraj Comercial Internațional.

Valentin Trofin deține o vasta experiență în recuperarea creantelor, tranzacții corporate și proiecte de investitii, cu precădere în domeniul construcțiilor si dezvoltare imobiliară, dar si in materie de arbitraj intern si international. Valentin reprezintă în mod regulat companii de renume, atât interne cât și internaționale, în tranzacții transfrontaliere, în special în Turcia, Federația Rusă, Africa de Nord și Republica Moldova.

In materie de recuperare de creante, Valentin Trofin s-a remarcat prin recuperarea unor sume de peste 300.000 Euro, succese ce confirma experienta si profesionalismul sau in abordarea oricarei probleme juridice.

Teodora Hermeniuc

Teodora Hermeniuc

Avocat

Teodora Hermeniuc este Asociat al Trofin și Asociații din anul 2017. Ea a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din martie 2011. Ulterior, aceasta a obținut Diploma de Master în Dreptul Afacerilor la Universitatea din București. Teodora si-a continuat pregatirea profesionala prin urmarea cursurilor si conferintelor organizate de Institutul National Pentru Pregatirea Avocatilor.

Teodora a administrat cu succes o gamă largă de litigii civile si comerciale, dobândind o experiență extensivă în materie de recuperari creante si executari silite, dar si in alte domenii, precum asigurari, constructii, fuziuni si achizitii, restructurari si faliment.

Teodora a solutionat cu succes multiple litigii avand ca obiect importante sume de bani, reusind sa recupereze pentru clientii nostrii creante de peste 500.000 lei. Teodora este totodata si un bun negociator, obtinand solutii avantajoase pentru clientii nostri inca din fazele prealabile sesizarii instantelor judecatoresti.

In prezent, Teodora este avocat pledant în fața tuturor instanțelor române, inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție

Teodora vorbește limba engleză și limba franceză.

 

Oana Cuciureanu

Oana Cuciureanu

Avocat

Oana Cuciureanu a absolvit Facultatea de Drept din Bucuresti in 2006 si detine o Diploma de Master in Drept de la Universitatea Nicolae Titulescu. A fost admisa in Baroul Bucuresti in 2008 si s-a alaturat echipei Trofin si Asociatii in anul 2013 ca asociat senior. Actualmente, coordoneaza departamentul de litigii al firmei noastre de avocatura.

Domeniile sale de activitate includ Dreptul civil, Drept societar si insolventa, proceduri de executare silita, Drept administrativ, Dreptul Constructiilor si Dreptul Familiei. De asemenea, din 2016, Oana face parte din echipa de arbitraj desemnata intr-un important caz de arbitraj in investitii, administrat de Centrul International pentru Solutionarea diferendelor legate de investitii din Washington, care implica probleme majore privind privatizarea, asigurarea/reasigurarea si insolventa.

Vasta experiență acumulata în recuperari creante si executari silite, dar si in alte domenii, precum asigurari, constructii, fuziuni si achizitii, restructurari si faliment, reprezentand cu success clienti importanti, o plaseaza ca unul dintre avocatii de success.

In ceea ce priveste recuperarile de creante, putem spune ca sumele recuperate de Oana sunt cuantificate in ordinul milioanelor de lei.

Oana este avocat pledant in fata instantelor romane la toate nivelurile, inclusiv Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Vorbeste fluent limba engleza si italiana.

Nistor Alina

Nistor Alina

Avocat

Nistor Alina-Ana-Maria  a absolvit Facultea de Drept a Universității București in anul 2017. În același an, la scurt timp dupa obținerea licenței, a promovat concursul de admitere în Barou, devenind astfel avocat, membru al Baroului București și colaborator al societății noastre.

În intervalul de timp 2017-2018, în urma promovării concursului cu prima medie de admitere, a urmat cursurile de master, specializarea Carieră Judiciară, tot in cadrul aceleiași unități de învătământ, finalizând cu o diplomă de masternd în Carieră Judiciară.

În ce privește experienta acumulată pana la acest moment, avocata a luat contact incă de la începutul carierii sale cu ramura arbitrajului international, în cadrul societății noastre.

De asemenea, avocata a interferat cu numeroase contestații la executare, a reprezentat importanți clienti ai societatii noastre în cazuri de acest tip care s-au finalizat, intr-un termen foarte rapid si într-un mod favorabil pentru acestia.

Mai mult, avocata detine o importanta experienta in recuperarea creanțelor, în special in actiuni precum ordonanțele de plată ori cererile de valoare reduse, reușind sa obțină în peste 90% din cazuri soluții favorabile pentru clientii societatii noastre.

Vorbeste la nivel avansat limba engleza, franceza si spanioala.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0745 835 835,

E-mail: contact@recuperarecreante.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2