Echipa noastra
Valentin Trofin

Valentin Trofin

Avocat

Valentin Trofin este licențiat în Drept (1998) și deține diploma de Master în Arbitraj Comercial Internațional (2014), ambele obținute la Facultatea de Drept a Universității din București. De asemenea, acesta deține Diploma în Arbitraj Comercial Internațional din partea Chartered Institute of Arbitrators (2014). Valentin Trofin este doctorand la Școala Doctorală a Universității Titu Maiorescu.

Valentin Trofin este inscris în Baroul București (1999), Asociaţia Naţională a Evaluatorilor Autorizaţi din România (2003) și Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență (2010). De asemenea, acesta este membru al International Bar Association (Asociația Barourilor Internaționale), Society of Construction Law (Regatul Unit), Asociației Române de Dreptul Construcțiilor (Romanian Society of Construction Law) și membru fondator și Trezorier al Rețelei de Arbitraj București (Bucharest Arbitration Network).

Pregatirea sa profesionala continuă în domeniul dreptului include participarea la cursuri de formare, seminarii și conferințe legate de contracte FIDIC, inclusiv YPMTP 2012 și Arbitraj Comercial Internațional.

Valentin Trofin deține o vasta experiență în recuperarea creantelor, tranzacții corporate și proiecte de investitii, cu precădere în domeniul construcțiilor si dezvoltare imobiliară, dar si in materie de arbitraj intern si international. Valentin reprezintă în mod regulat companii de renume, atât interne cât și internaționale, în tranzacții transfrontaliere, în special în Turcia, Federația Rusă, Africa de Nord și Republica Moldova.

In materie de recuperare de creante, Valentin Trofin s-a remarcat prin recuperarea unor sume de peste 300.000 Euro, succese ce confirma experienta si profesionalismul sau in abordarea oricarei probleme juridice.

Teodora Hermeniuc

Teodora Hermeniuc

Avocat

Teodora Hermeniuc este Asociat al Trofin și Asociații din anul 2017. Ea a absolvit Universitatea din București, Facultatea de Drept și este membru al Baroului București din martie 2011. Ulterior, aceasta a obținut Diploma de Master în Dreptul Afacerilor la Universitatea din București. Teodora si-a continuat pregatirea profesionala prin urmarea cursurilor si conferintelor organizate de Institutul National Pentru Pregatirea Avocatilor.

Teodora a administrat cu succes o gamă largă de litigii civile si comerciale, dobândind o experiență extensivă în materie de recuperari creante si executari silite, dar si in alte domenii, precum asigurari, constructii, fuziuni si achizitii, restructurari si faliment.

Teodora a solutionat cu succes multiple litigii avand ca obiect importante sume de bani, reusind sa recupereze pentru clientii nostrii creante de peste 500.000 lei. Teodora este totodata si un bun negociator, obtinand solutii avantajoase pentru clientii nostri inca din fazele prealabile sesizarii instantelor judecatoresti.

In prezent, Teodora este avocat pledant în fața tuturor instanțelor române, inclusiv Înalta Curte de Casație și Justiție

Teodora vorbește limba engleză și limba franceză.

 

Mădălina Enache

Mădălina Enache

Avocat

Având  experința a 4 stagii Erasmus în timpul cărora a studiat Dreptul la Université de Bordeaux IV și a lucrat în cabinete de avocatură din Atena, Barcelona și Porto, fiind fluentă în engleză, franceză și spaniolă, Mădălina Enache se dovedește a fi o persoană cu un puternic spirit de echipă, mereu în căutarea provocărilor și care vede în concurență motorul evoluției.

La momentul absolvirii studiilor de licență de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Mădălina Enache alege să-și extindă sfera cunoștințelor juridice și în domeniul dreptului european, optând astfel pentru cursurile programului de master în Studii Europene din cadrul Universității București.

Experiența a mai multor medii de lucru din afara țării și colaborarea în cadrul echipei noastre apropie tânăra avocată de obiectivul profesional urmărit de către aceasta și anume acela de a vedea soluții acolo unde alții sesizează doar probleme. În acest sens, meticulozitatea și rigoarea cu care tratează proiectele în recuperări de creanțe nu fac decât să asigure succesul și mulțumirea clienților biroului nostru.

În prezent, Mădălina Enache este membru al Baroului din București, fiind pregătită să ofere asistență juridică si în domenii precum drept european și dreptul proprietății intelectuale.

Diana Toma

Diana Toma

Avocat

Diana Toma este avocat in cadrul Trofin si Asociatii. Ea a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii din Bucuresti, si în același an a promovat examenul de admitere în Barou, fiind membru al Baroului Bucuresti.

De asemenea, aceasta detine o diploma in economie după absolvirea cursurilor Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. În prezent, Diana este înscrisa la masterul de finanțe corporative din cadrul aceleiași facultati.

 Pe parcursul studiilor universitare, aceasta a luat contact cu mediul economic activând in domeniul auditului. Diana luat parte in mod activ la diverse internshipuri in cadrul unor institutii publice, dobandind cunostinte valoroase in drept administrativ.

 Aceasta este pasionată de modul in care economia si dreptul sunt interconectate, axandu-se astfel n cadrul lucrărilor de specialitate pe: evaziune fiscala, drept comercial, dreptul afacerilor etc.. Astfel, aceasta este pregătita să ofere asistenta juridica in domeniul recuperarii creantelor, Insolvenței, Dreptului Comercial, Contencios-administrativ.

Contacteaza-ne

Acord procesare date

Detalii de contact

Telefon: 0745 835 835,

E-mail: contact@recuperarecreante.ro

Adresa: Bucuresti, Bdul. Ferdinand I, nr. 70, etaj 1, sector 2